RECEPT: Wraps met kip, avocado en bosui

Wraps met kip, avocado, bosui, sla en zure room. Het is simpel, maar oh zo lekker! Dit recept is ideaal voor als je familie of vrienden hebt die komen eten.

Share article:

Soms heb je gewoon zin in een gerecht dat in nog geen 5 minuten op tafel staat. Nou, dit is zo’n gerecht! En het is nog heerlijk ook en het ziet er extra leuk en gezellig uit als je alles in leuke bakjes op tafel zet. Creëer een soort ‘maak je eigen wrap’-party! Deze wraps met kip zijn heerlijk met zure room, of – als je daar niet van houdt – met mayonaise. Mmmm.. geniet ervan!
 

Ingrediënten (voor 2 personen)

400g kipfilet
2 theelepels Mexicaanse kipkruiden
3 eetlepels olijfolie
1 avocado
3 bosuitjes
125 ml sour cream/zure room
zakje rucola melange
4 wraps
 

Bereiding

1. Snijd de kip in reepjes of blokjes, net wat je zelf fijn vindt. Meng in een kom de kruiden met 2 eetlepels olijfolie en schep de kipstukjes erdoor heen. Als je geen Mexicaanse kruiden kan vinden, kan je zelf ook de kip bestrooien met zout, peper, knoflook en lekker veel kerriepoeder. Of een ander soort kruiden wat jij lekker vindt!
2. Snijd de avocado in reepjes en doe de avocadoreepjes in een schaaltje. Snijd de bosui in lange repen of in ringetjes. Doe de bosui ook in een bakje.
3. Schep de sour cream/zure room ook in een leuk bakje en de sla ook.
4. Ondertussen bak je de kip totdat het lekker gaar en goudbruin is.
5. Zet alle schaaltjes op tafel en zet de kip ook op tafel. Verwarm de wraps in een pan, oven of in de magnetron.
Laat iedereen zelf zijn wrap maken, dit maakt het een extra leuk gerecht om te maken als er mensen komen eten!
 
Geniet van je wraps met kip en avocado! Laat je het ons weten als je dit recept hebt gemaakt? Dat vinden wij altijd leuk om te horen!
Tag ons op Instagram @getvices

 

wraps met kip

Heerlijk met zure room

wraps met kip

Share article:

Leave a Reply