HOTSPOTS in Antwerpen #1

Antwerpen is een van onze favoriete steden om heen te gaan tijdens een stedentrip. Vooral vanwege het grote aanbod qua restaurants. Lees hier onze favoriete hotspots.

Share article:

Antwerpen is een geweldige stad vanwege de diversiteit die het heeft. Leuke winkels, mooie bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden en fijne restaurants. Genoeg hotspots in Antwerpen dus! Het is voor veel mensen al zomervakantie, dus een mooie gelegenheid om een leuke stedentrip te plannen. En welke stad is er nou leuker dan Antwerpen? In dit artikel deelt Heleen Colijn van Beautologybymoi wat tips voor leuke food hotspots in Antwerpen.

MINT-ANTWERPEN

Deze hotspot heeft een zeer groot aanbod van ‘gezond’ eten, drankjes en heerlijke zelfgemaakte ijsthee. De gerechten zijn erg lekker, groot, vers en huisgemaakt – wat wil je nog meer? De foto’s hieronder zeggen genoeg…

hotspots Antwerpen

hotspots in Antwerpen

hotspots in Antwerpen

Theodoor Van Rijswijckplaats 2
2000 Antwerp
Tel. +32 (0)3 298 96 19
E-mail: info@mint-antwerp.com

 

TARTINE

Zin in een goede lunch met lekker brood? Dan moet je naar TARTINE! Ze hebben een zeer ruim aanbod van broodjes, soepen, ontbijtjes en dranken. Het brood komt vers van een lokale bakker vandaan en is echt zo lekker! Tot nu toe heb ik alleen nog een sandwich met grieks beleg en een sandwich met avocado en scrambled eggs geprobeerd. Allebei erg lekker…

hotspots in Antwerpen

Minderbroedersrui 60
2000 Antwerp
Tel.: +32 (0) 483 49 04 10

 

MUSEUM CAFE MIKA

Ideaal op een zonnige zondagochtend is om naar het Middelheim park te gaan en te stoppen bij het museumcafé Mika. Ik vind het heerlijk om rond te lopen in het park en onder het genot van een heerlijke koffie en een lekker gebakje te genieten van de zon. Deze plek is erg rustgevend en de taarten en cakes zijn hier erg goed. Mijn persoonlijke favoriet is de rabarbertaart met een vleugje citroen, heerlijk fris en luchtig. Zeker een aanrader!

hotspots in Antwerpen

Middelheimlaan 63
2020 Antwerp
Tel.: +32 (0) 470 53 15 14
E-mail: info@mi-ka.be

 

MOOCHIE – FROZEN YOGHURT

Houd je van frozen yoghurt en ben je in Antwerpen? Dan moet je zeker even langs Moochie lopen. Moochie heeft een enorm aanbod van frozen yoghurt smaken en toppings. Ik heb zelf nog nooit zoveel keuze gezien! Daarbij komt nog dat deze frozen yoghurt biologisch is en van een lokale boer vandaan komt. Mijn persoonlijke favoriet is de natuurlijke smaak met daarbij als toppings wat frambozen en chocolate chip koekjes. Neem een kijkje op de website van Moochie om te zien waar ze nog meer gevestigd zijn.

hotspots in Antwerpen
Eiermarkt 9
2000 Antwerp
Tel./Fax: +32 (0) 486 26 04 13
E-mail: info@moochie.be

 

LUNCHBOX

Als je ergens rustig wil zitten om bij te komen van een dagje shoppen of om bij te praten met je vrienden? Ga dan naar Lunchbox. Bestel hier een van de huisgemaakte drankjes (zoals op de foto hieronder) en kies iets lekkers om te lunchen van de lunchkaart. Lunchbox is gevestigd in het centrum van Antwerpen en zeker een van onze favoriete hotspots in Antwerpen als je wilt lunchen.

hotspots in Antwerpen

Nieuwstad 8
2000 Antwerp
Tel./Fax: +32 (0) 323 10 479

 

Ben je wel eens naar Antwerpen geweest? Wat zijn jouw favoriete hotspots in Antwerpen?

Would you like to read this article in English? Click here.

 

Share article:

Leave a Reply