TRIANGL Bikini kopen

Wie heeft er niet van de bekende TRIANGL bikini’s gehoord? TRIANGL heeft bijna 3 miljoen volgers op Instagram en bijna elke vrouw wil een TRIANGL bikini. Wil je een TRIANGL bikini kopen? Lees dit artikel.

Share article:

Scroll door je dagelijkse Instagram feed en je zal zeker weten een aantal beroemdheden, vriendinnen en/of fashionbloggers zien die de welbekende TRIANGL bikini dragen. TRIANGL is een badkledinglijn die door een Australisch stel is bedacht en geproduceerd in Hong Kong. Zij hebben werkelijk een gat in de markt gevonden met het lanceren van TRIANGL swimwear. Natuurlijk waren er al grote badkledingmerken zoals Seafolly, maar er was nog niet veel te vinden voor onder de $100.

Sinds 2013 verkoopt TRIANGL alleen online via haar eigen webshop Triangl.com. Een TRIANGL bikini kopen kan dus alleen via de webshop van TRIANGL, want verder zijn de bikini’s nergens anders te koop. De meeste mensen zullen de TRIANGL bikini’s met de naam “Poppy” wel herkennen van foto’s op Instagram. Inmiddels zijn de bikini’s zó populair, dat TRIANGL ook andere lijnen heeft ontwikkeld zoals Winnie, Chloe, Ollie, Lulu en de meest recente lijnen zijn Catia, Delphine en Bibi. Kortom, je zal dagen nodig hebben om DE bikini uit te zoeken…!

Maar wat is nou de reden dat TRIANGL zo populair is? Het zijn natuurlijk super mooie bikini’s, maar TRIANGL is met name bekend geworden doordat het viral ging op Instagram. Kim Kardashian haar halfzus Kendall Jenner heeft namelijk foto’s van zichzelf geplaatst waarop ze een TRIANGL bikini droeg. Vanaf dat moment werd TRIANGL pas echt bekend bij het grote internationale publiek. De bikini’s zijn ook geliefd vanwege de felle kleuren, de pasvorm van de bikini en de stof van de bikini. De bikini’s zijn namelijk van neoprene gemaakt, wat normaal gesproken in wetsuits wordt verwerkt. Het neoprene materiaal zorgt ervoor dat je bikini(broekje) goed blijft zitten en niet verschuift. Ook is het heel handig dat de stof zeer snel droog wordt, zodat je niet met een jurkje met allerlei natte vlekken over het strand hoeft te lopen…

TRIANGL bikini kopen

De schrijver van dit artikel ben ik, Denise, de oprichter en bedenker van Getvices.com. Een TRIANGL bikini kopen, daar heb ik zelf lange tijd over na gedacht. De bikini koop je namelijk online, zodat je niet van tevoren kan passen. Doordat de verzendkosten behoorlijk hoog zijn ($20) wil je natuurlijk wel dat de bikini gelijk goed is. Daarom heb ik op het internet onderzoek gedaan naar de maten van de bikini’s, aangezien de maten niet standaard vallen. Veel vrouwen stellen vragen over de maten die zij van de bikinitop en het broekje zouden moeten bestellen. Het lijkt mij daarom een goed idee om jullie te adviseren bij het bestellen van een TRIANGL bikini.

Triangl bikini kopen

TRIANGL bikini kopen: maat advies

Bikini broekje
Is jouw (EUR) maat XS/34 voor een bikinibroekje? Bestel dan bij TRIANGL een bikinibroekje in maat S/36.
Draag je meestal een (EUR) maat S/36 als bikinibroekje? Dan raad ik je aan om bij TRIANGL een bikinibroekje in maat M/38 te bestellen.
En als je meestal een (EUR) maat M/38 draagt als bikinibroekje, dan zou ik een bikinibroekje in maat M/38 bestellen. En zo verder…

Triangl bikini kopen


Cupmaat bikini top

Heb je cupmaat 75B, 70C of 75C? Dan adviseer ik jou om een bikinitop in maat M te kopen. Heb je cupmaat 75D? Dan is de TRIANGL bikinitop in maat L de beste keuze. Als jouw cupmaat groter is dan 75D, bestel dan een bikinitop in maat XL. Houd er wel rekening mee dat het kan zijn dat het bandje onder je borsten iets te los kan zitten. Dit was bij mij het geval. Ik heb er toen voor gekozen om een kledingmaker het bandje iets in te laten nemen. Dit was een goede beslissing, want ik hoefde de bikinitop niet meer te ruilen en het zit nu perfect!
Triangl bikini kopen

De bikini op de foto’s is de Farrah – Sunset Dreams in bikinitop maat XL en bikini broekje maat L.

Kortom, de TRIANGL bikini’s vallen meestal een maat kleiner dan je normaal hebt. En denk eraan dat je je bikinitop niet kan aansnoeren zoals normaal wel bij een trianglbikini met touwtjes kan. Als je twijfelt, dan kan je ook vragen stellen via de Live Chat op de website van TRIANGL.

Invoerrechten & BTW

Het kan zijn dat je invoerrechten en 21% BTW moet betalen, maar dit is niet altijd het geval. Meestal krijg je achteraf – nadat je je bestelling al van TRIANGL hebt ontvangen – een brief van de douane waarin ze om betaling van invoerrechten vragen.

Triangl bikini

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe TRIANGL bikini! Als jij er ook een gaat kopen, dan hoop ik dat dit artikel je een beetje helpt bij het kiezen van de maten van jouw bikini. Als je verder nog vragen hebt, stel ze hieronder en ik zal je proberen te helpen!

Triangl bikini kopen

Share article:

Leave a Reply