OUTFIT: Witte Blouse Jurk

Op zoek naar inspiratie voor een zomerse outfit met een blouse jurk? Bekijk deze outfit van Kiki Vogels.

Share article:

Zoals jullie weten, is op Getvices alles te vinden wat te maken heeft met voeding, restaurants, gezondheid, make-up, werk, maar ook met mode. Daarom vinden wij het leuk om weer wat meer met outfits van bloggers te doen. Altijd leuk om te zien hoe andere vrouwen zich kleden, toch?

Vandaag een outfit van de fashionblogger Kiki Vogels. Kiki is naast fashionblogger, ook styliste en schrijft op haar website A Way of Dreaming over mode, schoonheid en nog veel meer. De outfit die Kiki draagt is perfect voor een warme zomerse dag. Als het echt warm is heb je namelijk vaak geen zin om strakke kleding, een broek of dichte schoenen te dragen. Wat is het dan fijn om een blouse te hebben die je lekker als jurk kan dragen.

 

blouse jurk

blouse jurk

Blouse jurk Sheinside //  Zonnebril Polette // Sandalen TEVA

Kiki draagt een witte blouse jurk met lange mouwen van Sheinside. Het leuke aan deze blouse is dat je hem in de taille kan aansnoeren en de mouwtjes makkelijk kan oprollen. Om de gehele look comfortabel en er een echte beachlook van te maken, draagt ze er witte sandalen van Teva onder. Hoe leuk is het dat je met 2 leuke items een outfit kan creëren? Je kan het zelf nog afmaken door een leuke zonnebril, ketting en/of tas erbij te dragen.

Wat vind jij van Kiki haar outfit? Zou jij een blouse jurk ook zo dragen?

Share article:

Leave a Reply